paykasa

23 Ocak 2019 Çarşamba

Paykasa Al

Paykasa Al

Paykasa Al, İngiltere menşeli Ceresline Voucher Limited tarafından dolaşıma sokulan ön ödemeli bir nakit ödeme aracıdır. Elektronik para olarak da adlandırabileceğimiz bu kartlar, online alışverişlerinizde veya ödemelerinizde güvenli bir seçenektir. Bu seçenek, bilgilerini internet ortamında paylaşmak istemeyen veya kredi kartı sahibi olmayan alıcılara kolaylık sağlar. Elektronik paraların çoğaldığı günümüzde, Bu Kart kendine geniş bir yer bulmuştur.
Kartınıza istediğiniz bakiyede satın alınabilmesi, bütçe yönetimi bakımından size fayda sağlayacaktır.  Hem içiniz rahat bir şekilde online ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilir hem de kontrolün sizde olmasının rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Paykasa Satın Al

Bu kart, fiziki bir kart değildir. Aslında bu kartı sanal kart olarak adlandırmak, yanlış olmaz . Online olarak, Euro bazlı Kartınızı  satın aldıktan sonra, size  kısa mesaj veya elektronik posta yoluyla, 16 haneli bir kod verilecektir. Bu işlemler birkaç dakikanızı alacaktır. Bu kod kişiye özel ve tek kullanımlıktır. Bu kod ile istediğiniz mecradan alışveriş yapabilirsiniz.   Kartınız ile alışverişinizi bitirdikten sonra, bu kart kendini imha edecektir. Böylece kişisel bilgilerinizi hiçbir yerde paylaşmamış olursunuz.  Bilgilerinizin başka birinin eline geçeceği endişesi taşımazsınız. Güvenli ve hızlı bir alışveriş deneyimi yaşarsınız.
Bu kodlar, Epin olarak da adlandırılmıştır.  Açılımı Electronic Personal Identification Numbee’dir. Epin, internet ortamında kullanılan bir ödeme yöntemidir. Epin kodlamaları içinde harf ve rakamları barındırır. 16 haneli olabileceği gibi, 8 ve 12 haneli olanları da vardır.
Paykasa ile, alışveriş yapmak istediğiniz sitenin ödeme ekranına girdiğinizde,  Kart numaranızı, kredi kartlarında da olduğu gibi güvenlik numaranızı ve son kullanma tarihini girerek kolayca ödeme yapabilirsiniz.

Paykasa Al

Sanal bir kart olan Paykasa, size çeşitli kolaylıklar sağlar. Örnek vermek gerekirse, karşılıklı güven içerisinde çalıştığınız bir müşteriniz var. Size ödemesi gereken bir borcu olduğunu düşünelim. Bu müşteriniz, size Kart şifresini iletebilir, siz de sorunsuz bir şekilde tahsilâtınızı gerçekleştirmiş olursunuz. Bu sayede fiziki ve coğrafi uzaklığın önemi kalmaz.

Paykasa Kart

Kartınızı, güvenilir  ve resmi firmalardan Euro bazında, online olarak satın  alınır. Yurtiçi alışveriş yaparken, bu kartı Türk parasına çevirmeniz gerekir. Bunun için öncelikle Kartı satın aldığınız resmi bayi ile iletişime geçmelisiniz.  Burada en hassas nokta, güvenilir ellerle çalışmaktır. Her sektörde olduğu gibi, bu sektörde de, görevini kötüye kullanan kişiler mevcuttur. Sıkı bir araştırma ve insanların yorumlarda paylaştıkları deneyimleri takip ederek, çalışacağınız bayii bulabilirsiniz. Canlı destek bölümünden, müşteri hizmetleri temsilcisi ile iletişime geçip günlük kur ve alım satım fiyatları ile ilgili bilgi almalısınız. Kullanıcı kartınızın numarasını bayiinize ilettikten sonra, ödeme yapılacak hesap numarasını paylaşırsınız. Böylece bozdurma işlemi ve ödemeniz yapılır. Kalan para hemen bakiyenize eklenir.  Bozdurma işlemini,  online olarak, her gün istediğiniz saatlerde yapabilirsiniz. Bizi takip edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa