paykasa

23 Ocak 2019 Çarşamba

Güvenli Paykasa Nasıl Bulunur

Güvenli Paykasa Nasıl Bulunur

Güvenli Paykasa Nasıl Bulunur ; Paykasa, e- pin olarak da bilinen bir uygulamadır ve Türkiye’de internet kullanıcılarının yaygın tercihlerinden biri olan bu kod sistemi büyük artılar sağlamaktadır.

Paykasa Satın Al

Paykasa kart, İngiltere merkezlidir ve online ödemelerde kullanılan bir ön ödemeli karttır. Bu elektronik para hizmeti, çok sayıda kişinin ideal tercihleri arasında bulunmaktadır. Online Paykasa platformumuz da satış ve kod alma ile bilgilendirme işlemlerinde güvenli paykasa nereden bulabilirim sorusunun detaylarına yanıt verecektir.   Uygulamanın temel çıkış noktası, internet üzerinden kişisel bilgilerin alınma riski olması ve de güvenli şekilde tek seferlik alışveriş yapma isteğidir.   16 haneli elektronik para, sizin ön ödeme ile bir kod almanız ve bu kodu kullanarak işlem yapmanızı sağlar. Bu esnada kullanılacak sitede olası hack durumlarının engellenmesi mümkün hale gelir. Sanal ortamda bu kartın ve kodun geçtiği yerler ise e ticaret sitelerinden bazıları oyun ve alışveriş siteleridir. Her sitede geçmediği için öncesinde paykasa anlaşması olup olmadığına bakılması tavsiye edilir. Yani ödeme anlaşması paykasa ile yapılan yerlerde bu kod geçmektedir.
mobil ödeme bozdurma
Kod Özellikleri Neler?
Kod özelliklerine bakılırsa, harf ve rakamlardan oluştuğu fark edilecektir.   Bu kodun kullanımı sanal ve tek kullanımlık olması, beraberinde güvenli paykasa nereden bulabilirim sorusunu da getirmektedir. Yani güvenli alışveriş yapmak için öncesinde bunu yapacağınız yerin de güvenilir olması gerekmektedir. Firmamız bu açıdan size garanti vermekte ve ideal bir zemin yaratmaktadır. Eğer kullanacağınız siteden çok emin değilseniz özellikle bu karta talepte bulunabilirsiniz. Aksi halde zaten güvendiğiniz site için ek kod almanıza gerek kalmayabilir. Bu noktada bazı kişilerin paykasa dolandırıcılığı yaptığını da bilmek gerekmektedir. Örneğin tatil bileti, otel rezervasyonu gibi bahanelerle firma adı verilerek ve hesaba ödeme yaptırarak kod alımı olabilmektedir. Ancak bu gibi işlemlerle sitemizin ve firmamızın kesinlikle bir bağlantısı yoktur. Bu nedenle sizlere telefondan ulaşıp kod isteyenlere hiçbir şekilde itibar etmemelisiniz.
Kopya Sitelere Dikkat Etmek Gerekiyor
İnternet ortamı üzerinde orijinal siteler paykasa satışı yapmakla beraber bazı sitelerde kopya görüntüler oluşturularak dolandırıcılık yapılabilmektedir. Aynı görüntüdeki bu siteler arasında karar verirken öncelikle iyi bir araştırma yapılması gerekir. Yani benzer iki farklı site bulursanız bu sitelerden hangisinin orijinal olduğuna yönelik telefon, canlı destek ya da genel bir internet araştırması gibi yöntemlere başvuru yapabilirsiniz.  Sitemizde de göreceğiniz güvenlik sertifikası bu açıdan bir ayırt edici detay olarak söylenebilir. Siz de benzer siteleri gördüğünüzde güvenlik sertifikalarına bakabilirsiniz.

Paykasa Al

Sahte bir sitede belirgin olan bir durum, sadece ana sayfanın kopyalanması, diğer sabit sayfaların da doğru biçimde açılmamasıdır.  Ayrıca size verilen kodu, müşteri hizmetleri dahil hiç kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. Sitemizde kullanıcıların güvenliği için gereken bütün detaylar düşünülmüştür ve özel bir sistemle saklı tutulmaktadır. Ayrıca sms gönderilmeden önce özel koruma noktalarından geçmekte ve sonrasında telefonlara iletilmektedir. Verilen kodlar anında sistemimizden silindiği için sonra tekrar kullanılması gibi durum da söz konusu değildir.
Paykasa Kuponlarını Alma İşlemi 
Paykasa kuponlarını alma işlemi çok basit bir uygulamadır. Sitemiz üzerinden müşteri temsilcimizle iletişime geçerek süreci başlatabilirsiniz. Ancak bu durumun da öncesinde  fiyatlara bakmanızı önermekteyiz. Karar verdikten sonra paykasa satın alma işlemlerinde adım adım devam edebilirsiniz. Butonlar sizi yönlendirecektir. Ödeme seçeneğinizi belirleyip işlemleri tamamlayabilirsiniz.
Paykasa Alabileceğiniz Kart Miktarları
Paykasa kart tutarları €10,€15, €20, €50, €100, €150, €200, €250 ve €500,  olarak devam etmektedir.   Taleplerinizi harcamalarınıza göre yapabilir, kalan miktarları bozdurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa