paykasa

23 Ocak 2019 Çarşamba

50 Euro Paykasa Al

50 Euro Paykasa Al

50 Euro Paykasa Al ; İnternet Ortamın’da Kredi kartı ile Paykasa satışı yapıyoruz slogani ile satış yapmaya kalkan firmalar’dan uzan durunuz . şuan için hiçbir firmada kredi kartı ile paykasa kart satışı yoktur, fakat Paykasa trend Farkı ile alabilirsiniz.

Paykasa al

Firmamız tarafın’dan haberdar olmak istiyorsanız Facebook Sayfamızı Takip edebilirsiniz. Sizi en kısa zamanda Kredi kartı ile paykasa satın alabileceğiniz giriş sayfasını  paylaşacağiz.

Siz değerli kullanıcılarımız Ukash Türkiye Paykasa yetkili satış firması olarak en doğru ve güvenli bilgileri sunmaya çalışıyoruz. internet ortamın’da kredi kartı ile paykasa satın almaya çalışırken diğer firmalardan bir çok mağdur müşterimiz bize şikayete gelmiştir , bu konuda duyarlı olmanızı istiyor , keyifli alışverişler diliyoruz.
Not: Paykasatrend.com Facebook beğen butonunu tıklayarak sürekli bizi takip edebilir ve aynı zaman’da  kredi kartı aktif olduğu anda otomatik olarak sizi Facebook sayfamızdan bilgilendireceğiz. Takipde kalın!

Paykasa Para Çekme Nasıl yapabilirim?

Değerli Müşterilerimiz hangi koşullarda ödeme yaparsanız yapın örnek paykasa , astropay , cashixir ,paykwikveya cepbank gibi ödeme seçeneklerin’den birini kullanıyorsanız bu ödeme çekme işlemini paykasa ile yapabilirsiniz.

Nasılmı?

1:) paykasa para yükleme sonunda Bakiyeniz olan siteden paykasa olarak bakiyenizi istiyeceksiniz
2-) İçerdeki bakiyeniz kadar size € değerinde paykasa kart verilecektir.
3-) Paykasa olarak aldığınız bakiyeyi TL’ye firmamız üzerinden ”paykasa bozdurma” bölümünden Müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek kartınızı anında paraya çevirebilirsiniz.
Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa