paykasa

23 Ocak 2019 Çarşamba

Mobil ödeme ile Paykasa Satin Al

Mobil ödeme ile Paykasa satın almak artık çok kolay olacak sadece bizi takip edin.

Mobil ödeme ile Paykasa satın al ; Firmamız üzerinden Mobil ödeme ile paykasa kart satın almak için en kısa zamanda aktif hale gelecektir.

mobil ödeme paykasa
Sizde ”mobil ödeme aktif” edilince haberdar olmak istiyorsanız lütfen sosyal medya bağlantımızı beğenin aktif olduğun’da mobil ödeme sistemi paykasatrend.com tarafından bilgilendirilin.
Kısa bir bilgilendirme yaparsak mobil ödeme ile paykasa satın alımlarını sadece paykasa mobil kullanıcıları yapabilecektir. Çok kısa sürede paykasa mobil uygulamamız kullanıma açılacaktır.
Not: kartevi.com Facebook beğen butonunu tıklayarak sürekli bizi takip edebilir ve aynı zaman’da.  Kredi kartı aktif olduğu anda otomatik olarak sizi Facebook sayfamızdan bilgilendireceğiz. Takipde kalın!

Paykasa al Para Çekme Nasıl yapabilirim?

Değerli Müşterilerimiz hangi koşullarda ödeme yaparsanız yapın örnek paykasa , astropay , cashixir ,paykwikveya cepbank gibi ödeme seçeneklerin’den birini kullanıyorsanız. Bu ödeme çekme işlemini paykasa ile yapabilirsiniz.

Nasılmı?

1:) paykasa para yükleme sonunda Bakiyeniz olan siteden paykasa olarak bakiyenizi istiyeceksiniz.
2-) İçerdeki bakiyeniz kadar size € değerinde paykasa kart verilecektir.
3-) Paykasa olarak aldığınız bakiyeyi TL’ye firmamız üzerinden ”paykasa bozdurma” bölümünden Müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek kartınızı anında paraya çevirebilirsiniz.
Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister. Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi birine. Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Türkiye’nin resmi olarak paykasa satın alma işlemi yapabileceğiniz ilk ve tek PAYKASA RESELLER firması Paykasa Kart Bayi’dır. Paykasa Kart Bayi firmasına ait tüm platformlardan 7/24 satın alma ve bozdurma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Günümüz teknolojisinde online alışverişin yeri çok büyüktür. Gün geçtikçe kullanıcı kitlesi artan online alışverişin beraberinde insanlara kolaylık sağlamak amacıyla oluşturulmuş birçok ödeme sistemi de geliştirilmiştir. Bu geliştirilen ödeme sistemlerinden en bilineni ve en güvenlisi paykasa karttır. Bu kart ile yapacağınız her alışveriş %100 güvenlik altında kolay bir şekilde gerçekleşecektir.
    Paykasa Satın Al

    YanıtlaSil

paykasa